Zincirleme Kaza Anları Kendi Kameralarına Yansıdı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da  3 aracın karıştığı zincirleme kaza maddi hasarla atlatıldı. Kazayı yapan gençler tarafından çekilen görüntülere kaza anları da yansıdı.  Edinilen bilgiye göre olay dün akşam 22.00 sularında  Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre Bitez istikametinden Bodrum istikametine seyir halinde giden 26 NV 4XX plakalı otomobil aynı güzergahta seyir halinde giden 35 BYZ 6XX plakalı araca sollama yaptığı sırada çarparak yoldan çıkarttı. Yoldan çıkan 35 plakalı araç orta refujda bulunan korkulukları da devirerek diğer şerit ile orta refuj arasında bir kısmı diğer şeritte kalacak şekilde durabildi.  Bodrum istikametinden Turgutreis istikametine kendi şeridinde  seyir halinde olan 48 T 70XX plakalı ticari araç ise yoldan çıkan 35 plakalı otomobile çarptı. 26 plakalı otomobil sürücüsü de direksiyon hakimiyetini kaybedip cadde üzerinde bulunan işletmenin  önünde bulunan bir motosiklete çarpıp durabildi. Ortalığın bir anda savaş alanına döndüğü kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ekip yönlendirildi. Kazada şans eseri yaralanan olmaz iken araçlarda maddi hasar meydana geldi.  Polis ekipleri yolda güvenlik şeridi oluşturarak  trafik akışını sağladı. Yola dökülen yağlar ekiplerce temizlendi. Maddi hasarlı araçların çekici yardımı ile bölgeden kaldırılmasının ardında trafik normal seyrine döndü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zincirleme Kaza Anları Kendi Kameralarına Yansıdı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!