Başkan Aras, Destek İçin Antalya’ya Gitti

featured

BODRUM HABER – Antalya’da dün akşam saatlerinde meydana gelen teleferik kazası ile ilgili CHP Genel Merkezi tarafından koordinatör olarak görevlendirilen Büyükşehir Belediye Başkanı  Ahmet Aras ve itfaiye arama kurtarma ekipleri Antalya’ya gitti.

Edinilen bilgiye göre  dün akşam saatlerinde meydana gelen olayla ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda şu  açıklamayı yaptı.  Böcek, talihsiz kazada bir vatandaşın hayatını kaybettiğini, 7’si kazada, 3’ü tahliye sırasında olmak üzere yaralananların sayısının 10 olduğunu söyledi. Böcek, gazetecilerin sorusu üzerine, teleferiğin 2017’de kendisinden önceki dönemde faaliyete geçtiğini ve belediye şirketi bünyesinde hizmet vermeye devam ettiğini dile getirdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz  yaşanan bu acı olay nedeniyle Grup Başkanvekili, 2 genel başkan yardımcısı ve 10 milletvekilinden oluşan heyetle bölgeye geldiklerini belirtirken Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta heyet ile birlikte bölgeye gitti. Antalya’da yaşanan teleferik kazasında 184 kişinin tahliyesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın koordinatörlüğünde 2 tam donanımlı arama kurtarma aracı,  1 ilk müdahale aracı ve 12 personel ile çalışmalara destek verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Aras, Destek İçin Antalya’ya Gitti
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!