Bodrum’da 23 Nisan Kutlamaları Törenle Başladı

featured

BODRUM HABER – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bodrum’da törenle başladı. Belediye meydanındaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Bodrum’da düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Garnizon komutanı Per. Alb. Ertan BENLİ , Cumhuriyet Baş Savcısı Hasan Dalak, Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Gökhan Kurhan, İlçe Emniyet müdürü Oktay Boydak, STK’lar Gaziler, Öğretmen ve öğrenciler katıldı. Atattürk anıtına çelenk sunumunun ardından İstiklal Marşı okundu.  Günün anlam ve önemini Mahinur Cemal Uslu orta okulu müdürü Arzu Gül tarafından okundu.

Arzu Gül şunları dile getirdi; Türkiye tarihinde önemli bir gündür 23 Nisan 1920. Ordusu dağıtılmış, yurdu işgal edilmiş bir Ulusun Gazi Mustafa Kemal  ATATÜRK önderliğinde yeniden toparlanma ayağa kalkma, yurduna ve geleceğine sahip çıkma kararını aldığı gündür bugün. Vatan ufkundaki kara bulutları dağıtan güneşin ta kendisidir 23 Nisan. Böylesine özel bir günü kutlamak en çok bugünün küçükleri yarının büyükleri olan siz çocuklarımıza yakışır elbette. Her gününüz bayram olsun Bayramımız kutlu olsun. Bodrum genelinde gün içinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlamalar devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da 23 Nisan Kutlamaları Törenle Başladı

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!