Bodrum’da Ramazan Bayramı Coşkusu Trafo Kafe’de Yaşandı

featured

BODRUM HABER Bodrum, bayram coşkusunu resmi bayramlaşma töreniyle bir kez daha hissetti. Bodrum Belediyesi Trafo Kafe’de gerçekleştirilen törene, Kaymakam Mustafa Çit, Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Garnizon Komutanı Albay Ertan Benli, ve birçok daire amiri, gaziler, siyasi parti ve STK temsilcisi ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, seçim sürecinin ardından hizmet dönemine geçtiklerini belirterek, Bodrum’un sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını vurguladı. Mandalinci, Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen törenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit ise bayramın Bodrum’a yakıştığını belirterek, Belediye Başkanı Mandalinci’ye teşekkür etti. Çit, Bodrum’un bu ara mevsimde bile yoğun ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

Bayramlaşma töreni, katılımcılar arasında sıcak bir atmosferde gerçekleşirken, Bodrum’un bayram coşkusunu Trafo Kafe’de doyasıya yaşadığı gözlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Ramazan Bayramı Coşkusu Trafo Kafe’de Yaşandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!