Tekin “Bodrum’da Hazine Arazileri Satılırsa 500 Bin Nüfus Daha Eklenecek”

featured

BODRUM HABER Bodrum’da hazine arazilerinin satış listesini ele geçiren CHP’li Gürsel Tekin konu ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Tekin yaptığı açıklamada “Bu iktidar intikam duygusu ile akın akın topraklarımız satıyor” dedi. AKP iktidarının 100 yıllık Cumhuriyet birikiminde ne var ne yoksa satıldığını belirten Tekin son olarak Bodrum’da  toplam 3 bin 673 hazine parselinin satışa çıkarılacağını duyurmuştu. Satışa çıkacak yerler arasında; 348 orman arazisi, 551 tarla arazisi, 328 çamlık arazi, 200 zeytinlik arazi, 26 dere arazisi, 24 ada arazisi, 4 iskele arazisi yer alıyor.

Konu ile ilgili Bodrum Sıcak Haber’e de açıklamalarda bulunan Tekin şunları dile getirdi. Türkiye’nin en büyük temel sorunlarından bir tanesi ne yazık ki imar çetesi . Bir kere doymak nedir bilmiyor. Özellikle büyük şehirler dahil olmak üzere, yazlık beldeler. Sağınıza solunuza baktığınızda sürekli betonlaşan şehirleri görüyorsunuz. Tabii Bodrum çok özel. Bodrum hepimiz için çok özel bir yerdir. bütün dünyanın sevdiği ve önemli bir tatil beldesi. Bu sürekli betonlaşmanın önümüzdeki süreçte Bodrum’la ilgili çok büyük bir sorun olacak. Ankara merkezli sürekli satışların yapılması çok ciddi bir beka meselesi haline dönebilir. Muğla ve civarındaki yerler başta Bodrum olmak üzere 32 bin parselin satıldığını görüyoruz. 32 bin parsel ne demektir biliyor musunuz? onun üstüne bir yapılaşma geldiği zaman bunu 2 kat 3 kat gibi düşündüğünüzde 500 bin nüfus demektir. buna göre bir alt yapınız yok. daha bugünden itibaren su sorunu ulaşım sorunu yaşıyorsunuz. bütün Bodrum’luları ve Bodrum yöneticilerini duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekin “Bodrum’da Hazine Arazileri Satılırsa 500 Bin Nüfus Daha Eklenecek”
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!