Merhaba Günü’nde Halikarnas Balıkçısı Anılacak

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi Kültür AŞ bünyesinde faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Bodrum Deniz Müzesi çizer, çevirmen, yazar, rehber, tarihçi kimlikleriyle ülkemize zengin bir miras bırakmış Halikarnas Balıkçısı’nın doğum gününü “Halikarnas Balıkçısı 134 Yaşında” diyerek kutluyor. Bodrum Deniz Müzesi ve ana sponsoru Bilgi Yayınevi işbirliği ile düzenlenen Merhaba Günü Uluslararası Logo Yarışması’nın ödül töreni ve sergisi ile İstanbul, Londra, Lizbon, Zürih, Nsyros, Bakü ve Bodrum’da yaşayan 22 sanatçının müzede buluştuğu Deniz Ülkesi sergisinin açılışları 17 Nisan’da gerçekleştirilecek.

BODRUM DENİZ MÜZESİ “MERHABA GÜNÜ” PROGRAMI

Bodrum Deniz Müzesi Merhaba Günü

Halikarnas Balıkçısı’nın 134. Doğum Yıldönümü

17 Nisan 2024 Çarşamba

Program:  

– 18.00 Açılış Programı-Bodrum Deniz Müzesi (canlı yayın) 

– Açılış Konuşmaları  

– Uluslararası Merhaba Günü Logo Yarışması Ödül Töreni ve Sergisi  

– “Deniz Ülkesi” Sergi Açılışı

17 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 18.00’de Bodrum Deniz Müzesinde gerçekleşecek olan Merhaba Günü Uluslararası Logo Yarışması Ödül Töreni ve Sergisinde ödüller sahiplerini bulurken yarışmada ilk 50’ye giren tasarımlar sergide yer alacak. Aynı gün ve saatte Deniz Ülkesi sergisinin açılışı da gerçekleşecek. 17 Nisan-30 Haziran 2024 tarihleri arasında izleyicileri ile buluşmaya devam edecek olan sergiler için Bodrum Deniz Müzesi misafirlerini bekliyor.

    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Merhaba Günü’nde Halikarnas Balıkçısı Anılacak
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!