1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Trabzonspor’un Efsane Başkanı Hayatını Kaybetti

Trabzonspor’un Efsane Başkanı Hayatını Kaybetti

featured

BODRUM HABER – Bordo mavili kulübün 5 sezon boyunca başkanlığını yapan Mustafa Şamil Ekinci Bodrum’da hayatını kaybetti.  Bodrum’da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden Ekinci’nin naaşının havayolu ile İstanbul’a gönderileceği öğrenildi.

Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamaya göre aslen Kırşehirli olan 83 yaşındaki Mustafa Şamil Ekinci Allah’tan rahmet ailesi ve sevenlere baş sağlık sağlığı temennisinde bulundu. İlk Orta ve Lise öğretim hayatını İstanbul’da tamamlayan Ekinci’nin ailesinin fabrika kurmak için geldiği Trabzon’da uzun yıllar iş hayatına devam ettiği belirtildi. Başkanlığının ilk sezonu olan 1975-1976 sezonu Trabzonspor’un İstanbul hegemonyasına son vererek Anadolu’dan çıkan ilk şampiyon unvanı elde ettiği vurgulanan açıklamada Trabzonspor Ekinci’nin  5 sezon boyunca başkanlık yaptığı dönemde 4 Lig şampiyonluğu 2 Türkiye kupası 5 Cumhurbaşkanlığı kupası ve 2 Başbakanlık kupası kazandığı ve   1983-1985 yılları arası Divan kurulu başkanlığı görevinde de bulunduğu belirtildi.  Başkanlık yaptığı dönemlerde Trabzonspor’a tam 17 kupa kazandıran Ekinci’ye Allah’tan rahmet diliyoruz ifadelerine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor’un Efsane Başkanı Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!