1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. Bodrum’da Trafik Bilinçlendirme Eğitimleri Başladı

Bodrum’da Trafik Bilinçlendirme Eğitimleri Başladı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bodrum Trafik Şube Müdürlüğü iş birliğiyle topluluğa yönelik trafik bilgilendirme eğitimleri başladı. Farklı okullarda devam edecek olan eğitimlerle, bireylerin trafik güvenliği konusunda bilinçlendirilmesi hedefleniyor

İlk etkinlik, bugün Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Bodrum Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli eğitmen Gökhan Genç tarafından trafik kuralları hakkında önemli bilgiler aktarıldı. Genç, yaya geçişlerinin nasıl doğru geçilmesi emniyet kemerinin hayati önemine kadar pek çok konuyu öğrencilerle paylaştı.

Eğitimde, özellikle kask takmanın önemi ve trafikte güvenli davranışlar üzerinde duruldu. Gökhan Genç,iletişimle etkileşimli bir eğitim gerçekleştirerek, kuralları uygulamalı olarak gösterdi. Öğrenciler, eğitime aktif katılım sağlayarak trafik güvenliği hakkında sorular sorma fırsatı buldu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Trafik Bilinçlendirme Eğitimleri Başladı
Yorum Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler