1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Hırsızlıkla Başlayıp Bıçaklama ile Sona Eren Olayların Şüphelisi Tutuklandı

Hırsızlıkla Başlayıp Bıçaklama ile Sona Eren Olayların Şüphelisi Tutuklandı

featured

BODRUM HABER – Konacık’ta bir oto yıkamacının satılık otomobilini, denemek ve ustaya göstermek bahanesiyle alıp götüren şahıs, aracı bir daha geri getirmedi. Şüpheli bir süre sonra Konya’da taksiciyi bıçakladığı ve gasp ettiği suçlamasıyla tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Konacık Sanayi Sitesi’nde oto yıkamacılık yapan Sedat Pürcü 2009 model Hyundai Accent marka 48 VD 886 plakalı otomobilini satılığa çıkardı. Pürcü’nün otomobili ile ilgilendiğini belirten M.S.A., geçtiğimiz ay 20 Eylül’de aracı denemek ve ustaya göstermek bahanesiyle götürdüğü aracı bir daha geri getirmedi.

Sedat Pürcü’nün şahsı defalarca araması ve mesaj atmasına rağmen otomobili geri getirmemesi üzerine karakola giderek şikayetçi oldu.

Olaydan 4 gün sonra Hatay’dan ticari taksi ile yola çıkıp Konya’nın Karapınar ilçesine, eski eşinin yanına giden hırsızlık şüphelisi M.S.A., taksinin şoförü Emre Yiğiter ile ücret yüzünden tartıştığı taksiciyi defalarca bıçakladıktan sonra taksiyi de gasp edip kayıplara karıştı.

Meydana gelen olaylr ve şikayetler üzerine Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Konya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kurulan özel ekip, kısa sürede kimliğini tespit etti. Ekipler M.S.A.’nın boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi F.N.A’nın Karapınar ilçe merkezinde yaşadığını, ona ve ailesine zarar vereceği ihtimali üzerine kadını ve ailesini koruma altına aldı. M.S.A. Konya’ya gelmeden iki gün öncede eşini arayıp, hem kendisini hem de annesini öldürmekle tehdit ettiği belirtildi. F.N.A’nın evinin etrafında geniş güvenlik önlemi alan polis, M.S.A’yı evin yakınlarında gasp ettiği taksi ile yakalanıp gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Bodrum’dan otomobili çalınan Bodrumlu oto yıkamacı Sedat Pürcü’nün otomobilinin ise nerede olduğu hala öğrenilemedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Hırsızlıkla Başlayıp Bıçaklama ile Sona Eren Olayların Şüphelisi Tutuklandı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!