1. Haberler
  2. Genel Haberler
  3. 8 Bin Metre Dere Temizliği Yapıldı

8 Bin Metre Dere Temizliği Yapıldı

featured

Milas Danışment Mahallesi’nde 8 Bin Metre Dere Temizliği Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında yaşanabilecek kötü kokuların önüne geçmek için başlattığı çalışmalar kapsamında Milas Danışment Mahallesi’nde 8 bin metre dere temizliği yaptı.

MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Muğla’nın Milas ilçesinde yaz aylarında yaşanabilecek kötü kokuları önlemek için dere temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, bugüne kadar Çökertme ve Narhisar Mahallelerinde 2 bin metrelik temizlik çalışmasını tamamladı. Danışment Mahallesi’ndeki 8 bin metrelik dere temizliği çalışmalarını da tamamlayan ekipler, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Danışment Mahalle Muhtarı İlhan Şimşek “Mahallemizde yapılan çalışmalardan dolayı MUSKİ ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar verdiği sözleri tutan ve mahallemizde birçok çalışma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunarım”  ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
8 Bin Metre Dere Temizliği Yapıldı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!