Belediye Kediyi ÖLÜME Terk Etti; Ahmet Aras’ a ‘’Ahkam Kesmeyeceksin’’ Dedi

featured

BODRUM SICAK HABER – Vatandaş; ‘’Ahmet Aras kahvaltı yapıp ahkam kesmeyecek milletin derdini, sıkıntılarını dinleyecek’’ sözlerini sarf etti.

Bitez Sahil kısmına yakın oturan vatandaşlar Belediyeden memnun değil.
Edinilen bilgiye göre Bitez sahilinde bir kedinin boğazına balık tutmak için kullanılan olta takıldı. Çevredeki vatandaş olayı fark etmesiyle 153’ ü arayarak hayvan ambulansı istedi. 153 ekibi kedi için 2 gün sonra geri dönüş yaptığını ‘’kedi halen orada mı?’’ dediğini ve kediyi ölüme terk ettiğini iddia etti.

Bitezli vatandaş Bodrum Sıcak Haber’ e verdiği röportajda ‘’ Ahmet Aras kahvaltı yapıp ahkam kesmeyecek milletin derdini, sıkıntılarını dinleyecek. Belediyeyi CHP Genel merkeze şikayet etmek lazım… ‘’ sözlerini sarf etti.


Ambulans kelimesi Fransızca kökenlidir.
TDK’ye göre ambulans kelimesi ise şu anlama gelmektedir:

  • -CANKURTARAN
    Peki neden kediye müdahale etmek için 2 gün beklediler ?

Çevre sakinleri; Bitez sahilinin Bodrum’ un referansı olduğunu, yağmur yağınca bütün çöplerin denize aktığını, denizin renginin normalinden farklı olduğunu ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Arasın bir çözüm bulmadığını söyledi.

Ahmet Aras’ ın doğru bir şekilde çalışmadığını iddia eden vatandaş Bitez sahilinin çöplerini bir an önce bir çözüm bulunmasını istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Belediye Kediyi ÖLÜME Terk Etti; Ahmet Aras’ a ‘’Ahkam Kesmeyeceksin’’ Dedi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!