İtfaiye Aracının Geçmesine Çalışma Yapan Beton Mikseri Engel Oldu

featured

BODRUM SICAK HABER – Bitez’de bir işletmenin bacasında çıkan yangın çevrede bulunan vatandaşlarda paniğe sebep oldu.

Havaların ısınması ile Pazar gününü Bitez sahilde geçirmeye gelen Bodrumlular bir işletmede çıkan yangın sebebi ile panik yaşadı. Olay sabah 10.30 sıralarında Bitez sahilde bulunan bir işletmenin bacasının tutuşması ile meydana geldi.

İddiaya göre, İşletme çalışanları yangını fark ederek ekiplere ihbarda bulundu. İhbarı alan ekipler olay yerine doğru yola çıktı. Ancak Ekiplerin yangın yerine gelecekleri yol güzergahında bulunan bir beton mikserinin çalışması sebebi ile Yangına yetişmeye çalışan ekipler 25 dakika civarında bir gecikme ile olay yerine ulaştı. Ekiplerin olay yerine gecikmesi sebebi ile işletme çalışanları,  çevre işletmelerden ve kendilerinde bulunan yangın tüpleri ile yangının etrafa sıçramaması için büyük çaba sarf ettiler. Yolun açılması ile olay yerine gelen İtfaiye ve Aydem ekipleri hemen söndürme ve arkasından soğutma işlemlerine başladı. Aydem ekipleri elektrik hatlarına gelen enerjiyi kesti. Ekiplerin müdahalesi ile çıkan yangın kısa bir sürede söndürüldü. İşletmede maddi hasar meydana gelirken Yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İtfaiye Aracının Geçmesine Çalışma Yapan Beton Mikseri Engel Oldu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!