Gümbet’te Patlayan Borudan Akan Sular İşletmelere Zarar Verdi

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum’da patlayan borudan  fışkıran sular metrelerce havaya yükseldi, akan suyun şiddeti ile caddedeki işletmeleri su bastı.

Gümbet Mahallesi Adnan Mendere Caddesi Akvaryum Sokak üzerinde bulunan ve defalarca patlayan isale hattı, bugün bir kez daha patladı. Patlamamanın şiddeti ile metrelerce yukarı çıkan sular, asfaltı yarıp çukurlar oluşturdu. Patlamanın şiddeti ile sular caddeye ve Akvaryum Sokak’ta hizmet veren 2 işletmeye girdi. İşletme çalışanları ve içerideki müşteriler şaşkınlık yaşarken, işleme sahiplerinin İhbarı üzerine MUSKİ ekipleri bölgeye sevk edildi.

İşyerlerini su basan vatandaşlar ise Akvaryum Sokak üzerine defalarca boru patlağı yaşandığını belirterek tepki gösterdiler.

İşletmesi patlaktan dolayı su basan Hidayet Güneş, şunları dile getirdi:

Bu sokakta 19 tane yama var. Sol ve sağ taraftaki yerler benim mekanım. Benim maddi ve manevi zararlarım var. Tüm restoranımı su bastı. Burası Gümbet için çok büyük bir sıkıntı ama en büyük zararı gören benim çünkü hem sol hem de sağ tarafta işletmem var. İçeride yabancı müşterilerim vardı. Bunu yıllardır paylaştık ama çözüm bulunmadı.”

İşletmede çalışan Turgut Güneş de olay anını şu sözlerle anlattı:

“Buranın hali 15 senedir böyle. Biz bugün içeride oturuyorduk, müşteriler vardı. Bir ses geldi, gürültü koptu. İnsanlar sağa sola kaçışmaya başladı. Su 15-20 metre havaya sıçrıyordu. Taşlar her tarafa dağıldı. Ağaçlardan taş düşüyordu. Paramparça etti her tarafı. Bu taşlar camları parçalayıp bize de zarar verebilirdi.” Dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gümbet’te Patlayan Borudan Akan Sular İşletmelere Zarar Verdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!