Nevruz Kutlamalarında Terör Örgütü Propagandası Yapan 6 Şüpheli Gözaltına Alındı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bodrum’da nevruz kutlamalarında terör örgütü propagandası yapan 6 şüpheli gözaltına alındı.

Bodrum Nevruz kutlamalarında terör örgütü propagandası yapan 6 şüpheli polis ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Bodrum Yalıkavak Mahallesi’ndeki açık Pazar yerinde 20 Mart 2022 tarihinde ilçedeki altı partinin ortak organizasyonu ile düzenlenen Nevruz kutlamalarına katılan ve kutlamalar sırasında terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile PKK lehine sloganların atılması nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan 6 kişinin yapılan operasyonla gözaltına alındığı belirtildi.

SABAH ERKEN SAATLERDE BAŞLADI 6 GÖZALTI

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bodrum’da nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK propagandası yapan ve Abdullah Öcalan lehine slogan atan kişilerin tespiti için çalışma başlattı.

Bu kapsamda ekiplerin çalışması sonrası sabah saatlerinde belirlenen adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda adreslerde yapılan aramada çok sayıda materyal ele geçirilirken, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı Nevruz kutlamalarında gözaltına alınanların olduğunu belirten HDP bodrum İlçe Eşbaşkanı Zuhal Macit “Nevruz kutlamaları ile ilgili bu sabah erken saatlerde partililerimiz ve kutlamaya katılan vatandaşlarımızın gözaltına alındığını öğrendik. Ben Tokat’tayım. Durum il başkanımız aracılığı ile öğrenmeye çalışıyoruz, henüz çok net durum yok” dedi.

Emniyet ekiplerince başlatılan operasyonun devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nevruz Kutlamalarında Terör Örgütü Propagandası Yapan 6 Şüpheli Gözaltına Alındı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!