Ortakent’te Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM SICAK HABER – Bugün öğle saatlerinde Ortakent Cumhuriyet caddesinde bulunan akıllı kavşağa yakın bir yerde meydana gelen kazada motosikletli sürücüsü yaralandı.

İddiaya göre, Önde seyir halinde giden aracın yavaşlaması üzerine motosiklet sürücüsü de yavaşladı. Ancak 34 UJ 5892 plakalı motosikletin arkasında seyir halinde olan 48 ACY 453 plakalı hafif ticari araç duramayıp motosikletli sürücüye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü genç kadın düşerek yaralandı. Düşme esnasında kafasından yara alan sürücü için çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Ambulans ile yaralı sürücüyü Bodrum Devlet hastanesine sevk etti. Polis kaza yeri ile ilgili güvenlik önlemleri alarak kontrollü trafik akışını sağladı. Kaza ani güvenlik görüntülerinin tespit edilerek inceleneceği olay ile ilgili Emniyet güçlerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ortakent’te Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!