Yolda Panikleyen Sürücü Kaza Yaptı

featured

BODRUM SICAK HABER – Ortakent Metro ve Midtown alışveriş merkezlerine giriş yapılan yan yoldan aniden yola çıkmak isteyen bir araç, transit kamyon şöförünün dikkatini dağıtarak kaza yapmasına sebep oldu.

İddiaya göre alışveriş merkezi yakınında bulunan ara yoldan ana caddeye çıkmak isteyen araç aniden yola dönmek isteyince, transit kamyonet araca çarpmamak için panik freni yaparak direksiyonu kırınca kayarak yan devrildi. Devrilen transitin kasasında bulunan inşaat malzemeleri devrilmenin şiddeti ile yola savrularak dağıldı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 acil çağrı ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kaza yerine ekipler trafiğin kontrollü şekilde akması için önlemler aldı. Kaza sebebi ile araç trafiğinde uzun kuyruklar meydana gelerek akış durma noktasına geldi. Gelen çekici yardımı ile yoldan kaldırılan araç sonrası temizlik ekipleri kaza yerini temizleyerek araç trafiğinin normal seyrine dönmesi sağlandı. Kazada transit araçta maddi hasar meydana geldi. Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Yolda Panikleyen Sürücü Kaza Yaptı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!