Cem Adrian Bodrum’da Kapalı Gişe

featured

BODRUM HABER – Sıradışı sesi, şarkıları ve yorumuyla gönüllere taht kuran sanatçı Cem Adrian, önceki akşam Kerkisolfej’in düzenlediği Yaz Konserleri kapsamında Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO sahnesinde sahne aldı.

Bodrum Antik Tiyatro’da  Bodrumlularla bir araya gelen sanatçı, eşsiz şarkılarıyla etkinlik alanını dolduran yüzlerce hayranına unutulmaz bir yaz akşamı yaşattı.

Gecenin sonuna doğru ise sevenlerine teşekkür eden Adrian; “Böyle ekonomik krizin ortasında, müziğimi bu kadar desteklediğiniz, beni bu kadar sevdiğiniz için, burada olmak için maddi manevi verdiğiniz fedakarlık beni çok duygulandırdı. Ne demek istediğimi çok iyi anlıyorsunuz. Çok teşekkürler” dedi.

İki saatlik performansı boyunca, Şebnem Ferah’tan, Halil Sezai’ye, Ahmet Kaya’dan kendine özgü tarzıyla yorumladığı türkülere kadar pek çok şarkıyı sevenleriyle seslendiren sanatçı, akıllarda iz bırakan son şarkısı “Kül” ile final yaptı. Öte yandan Cem Adrian Yoğun İstek Üzerine. 14 Ağustos’ta Bodrum Antik Tiyatro’da sevenleriyle birkez daha buluşacak.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cem Adrian Bodrum’da Kapalı Gişe
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!