3 Farklı Kazada Yaralanan Olmasa da Sürücüler Birbirine Girdi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da 3 farklı yerde meydana gelen kazalar maddi hasarlarla atlatıldı. Meydana gelen kazalarda sürücülerin bazıları arasında gergin anlar yaşandığı görüldü.

Edinilen bilgiye göre ilk kaza Konacık Bodrum Yeni Hastane kavşağına yakın bir mevkide meydana geldi. Seyir hainde giden araçlar arasından geçmeye çalışan motosiklet sebebi bilinmeyen bir nedenle aynı yönde bir araçla çarpıştı çarpışmanın etkisi ile duran araç sürücüleri arasında sözlü tartışma çıktı. Araç sürücüsünün motosikletli gençlere doğru hamlesi yanında bulunan  diğer arkadaşları sayesinde önlendi.  Araçlar kendi aralarında yaptıkları kontroller sonrası tekrar yollarına devam ettiler.

Aynı yerde meydana gelen 2. Ci kaza da maddi hasarla atlatıldı. Işıklarda yavaşlayan otomobile arkadan gelen ve arkasında vinç taşıyan kamyon çarparak kazaya sebep oldu. Kazada yaralanan olmaz iken araçta maddi hasar meydana geldiği görüldü. Ekiplerce tutanak tutulmasının ardından araçlar yoldan kaldırıldı. Araçların çekilmesi ile trafik normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Diğer son kaza ile Gümbet döner kavşakta meydana geldi. Döner kavşakta ilerleyen 2 araç trafik kurallarına uymadıkları için kazaya sebep oldular. Her 2 araçta döner kavşakta yol almaya çalışınca çarpışarak kaza yaptı.  Kazaya karışan sürücüler birbirlerini suçlarken olay yerinde kısa süreli ağaç yoğunluğu yaşandı. Ekiplerin müdahalesi ile yoldan kaldırılan araçların ardından trafik normal seyrine döndü. Polis meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Son zamanlarda meydana gelen kazalarda insanların çok gergin olmalarından dolayı kazalarda zaman zaman kavgalar da olmaya başladı. Trafikte yol vermeme kurallara uyulmama gibi durumlar artarken, birde kavgalarının da çoğaldığı Bodrum sokak ve caddelerinde her gün onlarca olay meydana gelmeye başladı. Yapılan her ihbarda olay yerine gelen Bodrum İlçe Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri hem kazalar ile ilgili tutanak tutuyor, hem kaza olan yerin güvenliğini kontrol altına alıyor, hem de sürücüler arasında çıkan gerginlikleri sakinleştirmeye çalışıyor. Görevleri başında çok büyük mücadele veren ekipler, kurallara uyulması için sık sık trafikte seyir eden sürücüleri de güvenli sürüş ve kurallara uymaları için bilgilendiriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
3 Farklı Kazada Yaralanan Olmasa da Sürücüler Birbirine Girdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!