CHP’nin 99. Kuruluş Yıl Dönümü Bodrum’da Törenle Kutlandı

featured

BODRUM HABER – CHP Kuruluş Yıl Dönümü Bodrum’da törenle kutlandı. Yapılan törene, CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kadın ve Gençlik Kolu Başkanları, CHP’li Bodrum Belediyesi Meclis üyeleri, CHP Muğla İl Yönetim Kurulu üyeleri, Geçmiş dönem İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunması ile tören başladı.

Törende kürsüye davet edilen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Protokolde bulunanları selamladıktan sonra konuşmasına başladı. Başkan Aras mensubu olmaktan gurur duyduğum, onur duyduğum CHP’sini 99. Kuruluş yıldönümü hepimize kutlu olsun. Atamız 26 Ağustos’ta başlattığı mücadeleyi 30Ağustos’ta Zaferle taçlandırdıktan sonra İzmir yollarında 9 Eylül’de partiyi kurmanın hesaplarını yapıyor. “2 büyük eserim var diyor 29 Ekim’de Cumhuriyeti kuracağım, 9 Eylül’de de partiyi kuracağım” Böyle bir lidere sahip olduğumuz için hepimiz gurur duymalıyız. Atatürk’e uzanan elleri, ona uzanan dilleri kırıp koparmalıyız. 99 yıldır ona sahip çıkan hiçbir zaman sarsılmayan Cumhuriyet Halk Partimiz var. O partimizin üyeleri var, bu ülkenin yapı taşı, bu ülkenin savunucusu CHP’dir.  Bunu da iktidarından muhalefetine herkes bu şekilde bilmelidir dedi.

Başkan Aras’tan sonra kürsüye çıkan CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay protokolü selamladıktan sonra konuşmasında şunları dile getirdi. Erbay; “çok değerli dostlar, bu verimli bu güzel topraklarda hep birilerinin art düşünceleri kirli oyunları oldu yüzyıllardır. Ama bu kirli oyunlara karşı direnen efeler, yürekler, yörükler ve cesur insanlar oldu. Bu kötü düşüncelere karşı mücadele etmiş en büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’tür. Atatürk bu ülkeye bağımsızlığını getirmiş ve Cumhuriyeti kurmuştur. Cumhuriyeti kurduktan sonra Cumhuriyeti CHP’sine emanet etmiştir. O yüzden CHP olarak hepimizin içinde omuzlarında bu Cumhuriyetin sorumluluğu var. Cumhuriyetin bugünlere gelmesine emek veren  mücadele eden bu uğurda ölmüş kişilerin sorumlulukları var. İşte bu sorumlulukla belki de dünyada örneği olmayan Cumhuriyet Halk Partimizin 99. Yaşını kutluyoruz nice 99 yaşlara” dedi.

Son olarak kürsüye çıkan CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan protokolü selamladıktan sonra sözlerine şu şekilde başladı. “Her CHP’linin 2 tane doğum günü vardır. Biri biyolojik doğum günü, diğeri de 9 Eylül’dür. Doğum gününüz kutlu olsun yol arkadaşlarım dedi. Karahan sözlerine bütün o apoletler geçici, yetkiler makamlar  gelip geçicidir. Asıl olan CHP üyeliğidir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu ülkedeki bu kötü gidişe son vermek üzere başlatmış olduğu Adalet yürüyüşü ile beraber gençlere bize katılın dedi. Ayırım yapmaksızın hangi görüşten olursanız olun bize katılın çağrısına bugün ciddi bir katılım oldu” dedi.

CHP ilçe Başkanı Karahan tarafından kürsüye davet edilen gençlere Parti Rozetlerinin takılmasının ardından tören sona erdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’nin 99. Kuruluş Yıl Dönümü Bodrum’da Törenle Kutlandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!