Osman Gürün; 6 Ay Sonra Vatandaşım Bize Teşekkür Edecek

featured

BODRUM HABER – Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bodrum da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras İle birlikte katıldıkları toplantıda  Bodrum Sıcak Haber tarafından sorulan “Bodrum’un en büyük sorunu alt yapı, Umurça’da büyük bir sorun yaşandı, basına saldırı oldu, Ak Parti Milletvekili  Mehmet Yavuz Demir çalışmalar ile ilgili Muğla Büyükşehir Belediyesini suçladı. Ancak öğünden bugüne sizden bir açıklama gelmedi” siz konu ile ilgili neler söylemek istersiniz sorusuna,

Başkan Gürün, ”Desteklerimiz değil zaten bu benim görevim yani ben bodruma destek olmuyorum Bodrum ile ilgili görevimi yerine getirmeye çalışıyorum. Bodrum’un şuana kadar yapılmış en büyük alt yapı yatırımını yapıyorum. Tabii yatırım başladığı zaman köstebek gibi aşağıdan gidilmiyor. Kazmak gerekiyor. Bu dönemde bir takım sıkıntılar her yerde yaşanıyor. Turizm her yerde yaşanıyor ben altını bitirmeden üstüne geçemem ilk önce altını bitirmek zorundayım. Hem şikayet ediyoruz kanalizasyon yok , suyla ilgili problemler yaşıyoruz, hem de yazın olmasın deniyor. Peki nasıl yapacağız. 2 katı süre ile yani şimdi yapmayıp 2023 mart gibi bitmesini öngördüğümüz bu alt yapı çalışması 2025 martında biterdi. Biz bir an önce bitirmeliyiz. Evimin tamire ihtiyacı var, evimde su ve fosseptik ile ilgili sorunlarım var ben onu öteleyemem. Sizlerde görüp değerlendireceksiniz. Bittikten 6 ay sonra vatandaş iyi ki oldu diyecek. Biz bunu her yerde yaşıyoruz.  Biz bu işlemleri yaz kış Fethiye’de de yapıyoruz  kanalizasyonu bitirdik arıtma bitmek üzere hemen ardında  Örene başlıyoruz. Dikkat ederseniz hep kıyı ve turizm bölgeleri ilgili kısımlarda  onlarca yıldır yapılmayan alt yapıyı yapıp bitiriyoruz.

Gerek Ahmet Başkanım  gerek ben yapılan çekilen sıkıntıyı ve aldığımız eleştirileri biliyor olmamıza rağmen çok mutluyuz, sonunda nereye vardırmak istediğimizi biliyoruz. Şu anda geldiğimizde başkanımla birlikte meclis üyesi  arkadaşlarımla ile birlikte bütün yapılmış ve yapılmakta olan alt yapı çalışmalarını gözden geçireceğiz. Bu kaydı lütfen tutun ve bittikten sonra 6 ay sonra bu kaydı çıkarın ve vatandaşla konuşun bakalım ne diyecekler. Benim hemşerim, benim vatandaşım haklı olarak çamura çukura girdiği zaman bozuluyor ,sinirleniyor, öfkeleniyor ama yapılan iyi şeyleri de takdir etmesini biliyor. Benim suçlamalar ile ile ilgili hiç cevap verdiğimi görmemişsinizdir. Suçlamaları Bodrum halkı ve vatandaşımız değerlendirecektir. Biz işimize bakıyoruz halkımıza hizmet ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz dedi.

Toplantının ardından Osman Gürün ve beraberindekiler  Gümbet ve Turgutreis’de devam eden arıtma tesisleri ve altyapı çalışmalarını incelemek üzere belediyeden ayrıldı.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Osman Gürün; 6 Ay Sonra Vatandaşım Bize Teşekkür Edecek
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!