Varyete’de Yılın Son Galası; Rubato & Dans Show

featured

BODRUM HABER – Müzik ve canlı performanslarla yeni nesil eğlencenin Bodrum’da adresi haline gelen Varyete, 2022’nin son günlerinde Rubato, Dedublüman, Mary Jane ve özel dans şovlarıyla ile misafirlerine unutamayacakları keyifli anlar vadediyor.

Canlı sahne performanslarıyla Bodrum’da eğlencenin tek adresi olan Varyete, yüksek kalite hizmet anlayışı ile keyfi, eğlenceyi özgün dokunuşlar ile sunuyor.

Türk müziğinin bilinen eselerinin yeniden yorumlanmasının yanı sıra, yepyeni şarkıları ile de müzikseverlerin kalbini fetheden Rubato 22 Aralık Perşembe akşamı sahne alırken, mekan Dedublümanın sahne alacağı 25 Aralık Pazar gecesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Solo vokal ve çelloda Özer Arkun, ud, cümbüş, gitar ve solo vokalde Fatih Ahıskalı, klarnet ve soprano saksafonda Göksun Çavdar ve bas gitarda Eralp Görgün’ün yer aldığı grup gece boyunca büyük beğeni topladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Varyete’de Yılın Son Galası; Rubato & Dans Show
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!