Bodrum’un Takımı Liderlik Mücadelesi İçin Oynayacak

featured

BODRUM HABER – Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 14. Hafta maçları kapsamında,  kendi evinde çok önemli bir puan mücadelesi verecek olan Çağdaş Bodrum Spor, 2023 yılının ilk mücadelesini 9 Ocak 2023 Pazartesi günü Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile verecek.

Henüz kurulduğu ilk sene bir üst lige çıkma başarısı göstererek, bu sene Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde oynayan Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 14. Hafta maçlarında son 4 haftadır aynı puanla ligin ilk iki sırasını paylaştığı ve averaj farkı ile birinci sırada yer alan Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşmaya hazırlanıyor.

İlk karşılaşmalarını Bodrum’da gerçekleştirecek olan ligin iki güçlü takımı; Bodrum’un Takımı Çağdaş Bodrum Spor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi izleyicilere bol çekişmeli ve heyecan dolu bir maç seyri yaşatacak.

9 Ocak’ta gerçekleşecek karşılaşma için bir açıklama yapan Çağdaş Bodrum Genel Sekreteri Mehmet Göktürk Aslan, tüm Bodrumluları ve takım taraftarlarını bu önemli maça destek olmaları çağrısında bulundu.

2023 yılının ilk mücadelesini 9 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 18.00’da Bitez Bodrum Spor Salonu’nda verecek olan Çağdaş Bodrum Spor ve Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında salonu heyecan ve adrenalin kaplayacak. Liderin belirleneceği bu maça tüm Bodrum Halkı davetlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’un Takımı Liderlik Mücadelesi İçin Oynayacak
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!