Bodrum’da Yelek Krizi

featured

BODRUM HABER – Bodrumda Afet bölgesine başlatılan yardım seferberliğinde gergin anlar yaşandı. Bodrum Belediyesi logolu yelek giyen gönüllülerden, kurul tarafından belirlenen yeleklerin giyilmesi istendi. Yaşanan tartışmanın ardından gönüllüler Herodot Kültür Merkezi dışına çıktı. Gönüllü gençler, Eski CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan ile birlikte bir açıklama yaparak duruma tepki gösterdi. Karahan “Burada gördüğünüz genç arkadaşlar, 6 gündür gönüllü olarak çalışmaktaydı. Ta ki bir saat öncesine kadar. Konu yeleğin rengiymiş. Yeleğin rengi yeşil olmuş, turuncu olmuş. İnsanlar orada ölüyor, burada şekil telaşına düşülmüş. Gerçekten kabul edilebilir bir durum değil. Bodrum kamuoyu ile bunu paylaşma ihtiyacı duyduk” dedi.

Konuyla ilgili CHP İlçe eski başkanı Halil Karahan bir açıklama yaparken, Bodrum Kaymakamlığı’ndan da konu ile ilgili yazılı açıklama geldi.

Yazılı Açıklamada “Bir yıldır kurumlarımızla yapmış olduğumuz afete hazırlık toplantılarında Bodrum Acil Afet Durum Yönetim Merkezi tarafından, Herodot Kültür Merkezimiz, yardımların toplanacağı depo olarak belirlenmiştir. Bu toplantılarda Kurumlarımızla beraber gönüllülerimizin nasıl görevlendirileceğine dair kararlar da açık bir şekilde belirlenmiştir. Koordinasyon kurulumuzda belirlenen yelekler depomuzun muhtelif yerlerine çıkarılarak belediyemiz logolu yeleklerin kullanıldığı görülmesi üzerine, kurulumuzca alınan karara uyulması istenilmiştir. Akabinde ve hızlıca konu provoke edilmiştir. Belediyemiz de dahil tüm kurumlarımızla afetzedelerimizin her türlü ihtiyacının karşılanması için çalışmalarımız tüm gücümüzle devam edecek olup provokatör yaklaşımlara asla izin verilmeyecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Yelek Krizi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!