BİTEZ’DE SİLAH SESLERİ KORKUTTU

featured

BODRUM HABER – Bitez Mahallesinde takibe alınan bir şahıs, polisten kaçarken kaza yaptı. 48 VL 019 plakalı araçtan inip kaçmaya çalışan şüpheli  ekiplerce yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yaptığı öne sürülen bir şahsı takibe aldı.  Şüpheli şahıs Ekiplerce Bitez Mahallesi Adliye arkasında sıkıştırıldı. Polisten kaçmak için manevra yapmaya çalışan Şüpheli, çöp konteynerlerine çarpınca  aracından inerek  yaya olarak kaçmaya başladı. KOM ekipleri ‘dur’ ihtarında bulundukları şahıs kaçmaya devam edince ekipler havaya ateş etti. Kaçmaya devam eden şüpheli ekiplerce kıskıvrak yakalandı. Şüpheli şahsın sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü belirtildi, ardından olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri ekipleri bölgede inceleme yaptı. Olayda kullanılan ve içinde uyuşturucu ile silah olduğu değerlendirilen otomobil çekici aracılığı ile sokaktan kaldırılarak incelenmek üzere götürüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
BİTEZ’DE SİLAH SESLERİ KORKUTTU
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!