Osman Gökmen Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

featured

BODRUM HABER – Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen düzenlediği basın toplantısı ile 2023 Seçimlerinde Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Bodrum’dan Osman Gökmen dahil Muğla’da 5 ilçe başkanı bugün itibarı ile aday adaylıklarını açıklayacaklar.

Osman Gökmen konuşmasına şu şekilde başladı “ Bundan 3 yıl önce Bodrum ilçe başkanlığı görevini devir aldım. O süreçte aday olmaktan ziyade görevlendirildim. 3 yıl içerisinde hafızamızı tazeler isek 100 yılın en büyük yangını, 100 yılın en büyük pandemisi, 100 yılın en büyük depremini yaşadığımız bir ilçe başkanlığı dönemi yaşadım. Süreç kolay değildi. Her zaman Bodrum’un yanında olmaya çalıştık. Bu görevi sonuna kadar layıkıyla  yapmaya çalıştık. Şimdi de sizlerin huzurunda Bodrum İlçe Başkanlığı görevinden Muğla milletvekilliği aday adaylığımı açıklamak için, 28 dönem Muğla milletvekilliği aday adayıyım. Bu görev için bize yetki veren Sayın  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşkilat başkanımız Erkan Kandemir’e Bölge koordinatör milletvekilimiz Murat Baybatur’a ve teşkilat başkan yardımcımız Çorum milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a İl başkanımız Kadem Mete’ye bölge milletvekillerimiz Yelda Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir’e  Bodrum teşkilatımızın çok değerli yönetim kurulu üyelerine, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarına ve yönetimlerine sonsuz teşekkürlerimi şükran bilirim. Bu görevler bizim için gerçekten verilmiş olan görevlerdir. Bu bir bitme değil tam tersine başlamadır. Bu bir görevden alma değil bizim yakamıza takılmış büyük bir madalyadır. Bizde diğer siyasi partiler gibi görevdeyken aday adayı olamaz tamamı ile genel merkezin izin vermesi ile istifa edilebilir. Ve aday adayı olunabilir. 1991 yılında en son Musa Gökbel vekilimizden sonra Bodrum’dan herhangi bir vekil çıkmamıştır. Bodrum olarak meclise bir temsilci gönderememişiz. Ben bu göreve talibim tüm Bodrumluların desteklerini bekliyorum hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Osman Gökmen Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!