Mağdur Vatandaş Dün Gece Kendini Yakmak İstedi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bir otel içinde dükkan kiralayan Hilal Gül geçen sene kiraladığı işyerine giremiyor. Geçtiğimiz eylül ayında otele ait bir dükkanı kiralayan mağdur kirayı da 1 yıllık peşin ödedi. Ancak ödeme yaptıktan sonra kiralama yapan şahıslar Hilal Gül’ü oradan çıkartmak için zor kullanma başladılar. Önce işletmenin kameraları ve elektrikleri kesen şahıslar daha sonra iftar vaktinde kalabalık bir grupla gelip işletmeciyi tehdit ettiler. Aralarından 3 kişinin silah çekip tehdit etmeleri üzerine mağdur işletmeci olayı gidip karakola şikayet etti.  Bunun üzerine otel işletmecileri eğer şikayetini geri çekmezsen kaldığımız yerden devam ederiz işini bitiririz diye tekrar tehdit ettiler. Bununla yetinmeyen kişiler otelin içinden duvarı kırarak restorana girip içeride olan tüm eşyaları  yükleyip  Hilal Gül’e ait evrakları, veresiye yemek yiyenlerin olduğu defterleri de alarak işyerini talan ettiler. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri “buradan kesinlikle mal kaldırmazsınız bunlar olduğu gibi burada duracak” uyarısında bulundu. Karşı tarafın Bodrum Kaymakamı ve Bodrum Belediye Başkanında makamlarını kullanarak biz onlarla ahbabız siz kimsiniz diye tehditlerine devam ettiler.  Ölümle tehdit edildiklerini ifade eden mağdurlar bize hiçbir şey yapamazsınız diye tehditlerine devam ediyor. Oldukça mağdur olan işletme sahibi Hilal Gül ben “devletime sığınıyorum savcılığa gidiyorum. Devlet nerede ben bunu istiyorum. ben el işçisiyim yıllardır çalıştım en son kendi yerimi açtım. benim şuan ruhsatlı dükkanım yok” dedi.

Olay’da diğer bir mağduru olan Halis Akses yaşadıkları ile ilgili şunları dile getirdi. Gümbet’te geçtiğimiz Eylül ayında 3 yıllık kontrat yapan ve  kiraladıkları işyerlerinin  1 yıllık kirasını peşin ödemelerinin ardından oteli kiralayan kişiler 8 ay önce restoranın elektriğini ve kameraları kestiler. 8 aydır elektrik suyu olmadığı için dükkanına giremediğini belirten işletmeci mağdur olduğunu belirtti. Tehditlerle burayı boşaltacaksın asarız keseriz diye kiracılarını zorlayan kişiler biz Bodrum aslanlarıyız diyerek tehditle dükkanı boşalttırmaya çalıştı. Halis Akses kendisinin bir işletmeci olduğunu ve buraya bir yatırım yaptığını belirterek polise ve savcılığa şikayette bulunduğunu tüm belgelerin elinde mevcut olduğunu söyledi. Akses “ Bu insanların savcı polis vs tanıdığı yok önce benim duvarımı yıkarak malımı gasp ederek kendi depolarına götürüyorlar.  Gerekirse onu  Daha sonra da dükkanıma çöktüler. Burası dağ başımı ben yüce Türk Adaletine güvenmek istiyorum. Ben kime güveneceğim şaşırdım. Dün cinnet geçirdim kendimi yakmak için işletmemin önüne gittim elimde benzin bidonu ile kendimi yakıyordum müdahale ettiler. Polis geldi itfaiye geldi elimden aldılar. Benim kaybedecek bir şeyim kalmadı bir tek canım var gerekirse onu da vereceğim . Artık dayanacak gücüm kalmadı hak hukuk tanımayan insanlarla nasıl mücadele edeceğim. Ben kime güveneceğim. Burası sahipsiz bir yer mi. Gümbet’in her yerimi böyle  pislik. Mafyalar dadanmış artık temizlenmesi lazım ben buradan herkese seslenmek istiyorum. Temizleyin artık bu mafyalardan buraları” dedi.

 

3
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mağdur Vatandaş Dün Gece Kendini Yakmak İstedi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!