Orman Yangını, Öldürülen Kişinin Cesedinin Ateşe Verilmesi Sonucu Çıktı

featured

BODRUM HABER – Marmaris‘in Sarıana Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda, saat 15.30 sıralarında yangın başladı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, durumu orman ekiplerine bildirdi. Yangına havadan ve karadan müdahale edilirken, kontrol altına alındığı bilgisi geldi.

Havadan 8 helikopter ve 5 uçakla müdahale yapılıyor.

VALİ TAVLI: MARMARİS YANGINI KONTROL ALTINDA

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Ayrıca Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, yangın bölgesinde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak ‘kasten orman yakma’ ve ‘kasten adam öldürme’ suçlarından başlatılan soruşturmada 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirdi.

YANGIN VE CESETLE İLGİLİ 1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI, SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kontrol altına alınan orman yangını bölgesinde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak M.A. (44) isimli şüpheli gözaltına alındı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında ‘kasten orman yakma’ ve ‘kasten adam öldürme’ suçlamasıyla gözaltına alınan M.A.’nın ‘hırsızlık, ‘kasten yaralama’, ‘cinsel istismar’ ve ‘tehdit’ gibi birçok suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
3
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü
Orman Yangını, Öldürülen Kişinin Cesedinin Ateşe Verilmesi Sonucu Çıktı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!