Motosiklet Sürücüsü Yayaya Çarpıp Olay Yerinden Kaçtı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’un Gümbet Mahallesi, İsmet İnönü Caddesi’nde dikkatsiz sürüşün bedeli ağır oldu. 06 FB 73xx plakalı aracın yavaşlaması sonucunda arkasından gelen motosiklet sürücüsü, araca hızlı bir şekilde çarpınca motor savruldu ve kaldırımda karşıdan karşıya geçmek için bekleyen Ü.D. isimli yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya düşerek kafasını çarptı ve yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşlar hemen müdahale ederek yaralıya yardım etmeye çalıştılar. Ancak motosiklet sürücüsü, motoruna atlayarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, güvenliği sağlayarak inceleme başlattı. 112 sağlık ekipleri ise yaralıyı hemen hastaneye kaldırdı.

Kaza sonucu yaralanan Ü.D.’nin sağlık durumu hakkında bilgi verilmezken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Motosiklet sürücüsünün kaçtığı belirlendiği için polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Motosiklet Sürücüsü Yayaya Çarpıp Olay Yerinden Kaçtı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!