Deniz Kenarında Bir Cansız Beden Bulundu

featured

BODRUM HABER – Muğla’nın Milas ilçesine bağlı güzel ve turistik mahallelerden biri olan Çökertme Mahallesi’nde, 29 Temmuz 2023 Cumartesi günü üzücü bir olay meydana geldi. Mahalle sakinleri, deniz kenarında cansız bir beden bulunduğunu fark ederek hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, acil müdahale için seferber oldu. Emniyet güçleri, sahil kenarında bulunan şahsın 1942 doğumlu Kenan Fidan olduğunu tespit etti. Ne yazık ki, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonucunda Kenan Fidan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaşanan bu trajik olayın ardından, olay yerine gelen savcı gerekli incelemeleri yaparken, jandarma ekipleri de olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ceset, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı ve detaylı incelemelerin yapılması için uzmanlar görevlendirildi.

Çökertme Mahallesi sakinleri, bu talihsiz olayın etkisi altında kalmış durumda. Merhum Kenan Fidan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak : Haber Milas

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz Kenarında Bir Cansız Beden Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!