Rahatsızlanan Sürücü Kaza Yaptı Kazada 7 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Ortaca ilçesinde şoförünün sara nöbeti geçirdiği iddia edilen kamyonetin önündeki öğrenci servisine çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Kaza Ortaca Yerbelen Mahallesi, Muğla-Fethiye Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ortaca ilçe merkezine hareket halinde olan Güven Ç. yönetimindeki 48 RH 855 plakalı kamyonet, iddiaya göre sürücüsünün sara nöbeti geçirmesi sonucu kontrolden çıktı. Hızlanan araç önünde ilerleyen Mustafa C. yönetimindeki 48 S 4561 plakalı öğrenci servisine arkadan çarptı. Kazada öğrenci servisinde bulunan 1 öğretmen ile 6 öğrenci yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralılar ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı. Sara nöbeti geçiren ve kaza sonrası bilinci yerine gelmeyen Güven Ç.’de ambulans ile hastaneye kaldırıldı.  Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Rahatsızlanan Sürücü Kaza Yaptı Kazada 7 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!