Bodrum Evsizler Sahillerde Geceliyor

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediyesi ilçe genelinde yaz sezonunda işlerini kaybeden vatandaşların sahillerde gecelemeleri ile ilgili çalışmalarda bulunuyor.

Bodrum yarımadasında sezonluk iş bulmak için gelen ve sezon ortasında işlerinden çıkarılan vatandaşlar geceleri sahillerde yatmaya başladı. İş bulana kadar her gece sahillerde yatmaya başlayan vatandaşlar yüzünden çevrede olumsuzluklar yaşanmaya başladı. Görüntü olarak çevrede yaşayanlarda  konu ile ilgili şikayetlerde bulunmaya başladı.  Sahillerde imkansızlıklar sebebi ile perişan halde günlerini geçirmeye çalışan kişiler ile ilgili şikayetler Bodrum Belediye Başkanına ulaştırıldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yüksek sezonda oluşan bu olumsuzluklar sebebi ile zabıta müdürlüğü ekiplerini vatandaşların bulundukları bölgelere yönlendirdi. Ekipler vatandaşlara sahillerde konaklama yapmamaları konusunda uyarıda bulunarak, halka açık dahi olsa sahillerde bu şekilde konaklama yapılamayacağını açıkladı. İmkanları olmaması sebebi ile evlerine de dönüş yapamadıklarını belirten vatandaşlara nasıl bir çözüm bulunacağı ile ilgili bir açıklama ise henüz yapılmadı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum Evsizler Sahillerde Geceliyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!