CHP İlçe Başkanı Seçilen Tuna Işın Mazbatasını Teslim Aldı

featured

BODRUM HABER – Bodrum CHP İlçe başkanı seçilen Tuna Işıl Partililer ve  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte saat 14.00’da Bodrum Adliyesinden mazbatasını teslim aldı. Mazbatasını teslim alan Işın Adliye önünde basın açıklamasında bulundu.

Işın sözlerine ” Hepiniz hoş geldiniz 4 yılı aşkın bir süredir devam eden çalışmalar sonucunda CHP ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği mazbatasını aldık. Buraya kadar gelip bu sıcakta bizlere eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Bodrum için yeni bir dönem hayal ediyoruz . hayallerimizi hayata geçirecek ekip arkadaşlarımız beraber karşınızdayız çok teşekkür ediyoruz” dedi. Işın sözlerine şu şekilde devam etti. Kadın kolları ve gençlik kolları CHP partisinin amiral gemisidir. Onlar olmadan CHP olma ihtimali yok. o yüzden bütün çalışmalarımız bir arada yapacağız” dedi.  Işıl ve ekibi partililerin alkışları ile Adliyeden ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
CHP İlçe Başkanı Seçilen Tuna Işın Mazbatasını Teslim Aldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!