Personel Servisi Kaza Yaptı, Yaralılar Hastanelere Kaldırıldı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da yağış kazaya sebep oldu. Sabah yağışla kayganlaşan yolda kontrolden çıkan midibüs dere yatağına düştü, kazada işyerine giden çok sayıda personel yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Milas’tan Bodrum’daki işlerine gitmek üzere gelen personeli taşıyan A.V. yönetimindeki 48 S 3568 midibüs Konacık Atatürk Bulvarı’nda yağmurla kayganlaşan yolda kontrolden çıktı .Kaldırımı aşıp dere yatağına düşen midibüste bulunan çok sayıda personel yaralandı. Serviste bulunan yaklaşık 25 kişiden en az 15 kişinin yaralandığı kazada can pazarı yaşandı. ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri ambulanslar ile 10 kişiyi çevrede bulunan hastanelere kaldırdı. Kalan 5 kişi çeşitli araçlar ile hastanelere kaldırıldı. Hummalı bir çalışmanın olduğu kazaya çok fazla yerden de ekipler gelerek yardımda bulundu. İddia üzerine parmakları kopan bir yolcunun kopan uzuvları uzun süre araç ve çevresinde arandı. Kaza sebebi ile yol trafiğe kapandı. Yağmura rağmen yardıma gelenler canla başla çalışmalara yardım ettiler. 

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
5
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Personel Servisi Kaza Yaptı, Yaralılar Hastanelere Kaldırıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!