AYDEM’e Ait Direk Tehlike Saçıyor

featured

BODRUM HABER – Konacık, Fatih Sultan Mehmet Caddesinde bulunan AYDEM’e ait sokak aydınlatma  direği etrafa tehlike saçıyor.

Edinilen bilgiye göre bir  kazada çarpma sonrası  aydınlatma direği yerinden oynadı. Beton temelinden hasar gören direk arkasında bulunan özel bir bankaya doğru yattı. Yan yatmasının ardından  direğin altından geçen elektrik kabloları da etrafa dağılıp saçılarak bulunduğu yerde güvensiz bir ortam oluşturdu.

Gün içinde vatandaşların yayaların, çocukların ve hayvanların sık sık geçtiği aktif bir caddede bulunan direk ile ilgili AYDEM yetkilileri henüz bir çalışma başlatmamış durumda. Özellikle çocukların merak edip elini tellere değdirmesi bir felaket ile sonuçlanabilir. Yada arkaya doğru yan yatan direk her an birinin veya bir aracın hatta arkasında bulunan binanın üstüne devrilebilir. AYDEM vatandaşlardan faturalarında hizmet bedeli alsa da ne yazık ki bu tip olaylara müdahale etmekte geç kalıyor. Buradan yetkililere sesleniyoruz. AYDEM’in sorumluluğunda olan sokak lambasına ait direk neden hala tamir edilmiyor, Tamir etmek için illa bir olumsuzluk mu bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AYDEM’e Ait Direk Tehlike Saçıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!