Aniden Durunca Kazaya Sebep Oldu, 1 Yaralı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye kaza sabah 10.00 sularında  Konacık Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi.  Bodrum istikametinden Turgutreis istikametine seyir halinde giden 48 AEH 9XX plakalı araç iddiaya göre aniden önünde duran 26 BY 4XX plakalı araca arkadan çarptı.

Yeni Bodrum Devlet hastanesi kavşağında meydana gelen  kazada otomobilde bulunan anne Ömürcan G.. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen 1112 acil sağlık ekipler yaralıyı ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazanın şiddeti ile aracın sürücü Mertcan G’nin tarafındaki airbag’in de açıldığı görüldü. Kaza sebebi ile trafik bir süre sıkıştı. Ekiplerin güvenliği sağladı yolda trafik tek şerit olarak ilerledi. Kazada hasar gören aracın çekici yardımı ile yoldan kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Aniden Durunca Kazaya Sebep Oldu, 1 Yaralı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!