Bodrum’da Kaybolan Yaşlı Adam Sabah Saatlerinde Bulundu

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da dün mantar toplamak için evden çıkan yaşlı adam geri dönmeyince ailesi kayıp ihbarında bulundu. Yapılan ihbar üzerine gece boyunca aranan yaşlı adam bu sabah saatlerinde bulunarak ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre dün  mantar toplamak için ormana çıkan Ali Başaran havanın kararması ile evine dönmedi. Çırkan Mahallesi Barbaros Hayrettin Sokak üzerinde yaşayan 80 yaşındaki yaşlı adamın eve dönmediğini fark eden akrabaları durumu yetkililere bildirdi. Gece boyu Muğla 911 arama Kurtarma  gönüllüleri ve Emniyet güçleri arama çalışmalarını sürdürdü. Ancak Gece 00.30 itibarı ile arama çalışmalarına son verildi. Bu sabah  Bodrum AKUT ekiplerinde katıldığı arama çalışmaları  tekrar kaybolduğu noktada başladı. AKUT ekiplerinin yaptıkları çalışmalarda yaşlı adam sağ olarak bulundu. Ailesi ile buluşma anında duygulu anların yaşandığı olayda ekiplerin çalışmaları ile yaşlı adam ailesine kavuştu. Ailesi tarafından verilen bilgilerde akrabası tarafından gündüz saatlerinde ormanlık bölgeye bırakılan Yaşlı adamın yanında yiyecek olması ve  sürekli o bölgeye çıkarak mantar topladığı ve bölgeye hakim olduğu için kendini güvenli bir yere aldığı tahmin edildi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bodrum’da Kaybolan Yaşlı Adam Sabah Saatlerinde Bulundu
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!