Taklalar Atan Cipten Sağ Kurtuldu: Kazada 3 Kişi Yaralandı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da otomobille çarpışan cip taklalar attı. Yaklaşık 300 metre takla atarak ters dönen cipin sürücüsü ile 2 kişi kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
Edinilen bilgiye göre olay  Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Kerem Ege Ş. idaresindeki 48 EG 620 plakalı cip, yan yoldan ana caddeye çıkmak isteyen Gökhan A. yönetimindeki 48 ABL 842 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle taklalar atan cip yaklaşık 300 metre takla attıktan sonra ters olarak durabildi.  Kazada cipteki sürücü Kerem Ege Ş, ve  otomobilde bulunan Bilen A. ile 5 yaşındaki Furkan Ali A. hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine Bölge gelen 112 ekipleri  yaralılara  ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.  Ekiplerce ambulansa alınan yaralılar, Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri trafiği tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Kazada takla atan cip çekici ile güçlükle yoldan kaldırıldı. Yağ olan yolun temizlenmesinin ardından trafik normale döndü.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taklalar Atan Cipten Sağ Kurtuldu: Kazada 3 Kişi Yaralandı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!