AK Parti Bodrum’a Titizlikle Hazırlanıyor

featured

BODRUM HABER – Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçime hazırlanıyor. Yerel seçimler sonucunda belediye başkanları, büyükşehir belediye başkanları, belediye meclisi üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri belirlenecek.

31 Mart 2024 yerel seçim için bütün parti üyeleri büyük özveri ile çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bodrumlu vatandaşlar seçimde belediye başkanını belirleyecek. Vatandaşlar partilerden çıkacak aday isimlerini merakla bekliyor.

Bodrum’da da partilerin ilçe başkanlıklarında hazırlıklar hızlı bir şekilde devam ediyor. Bodrum’da Cumhur İttifakı’nın adayı AK Parti’den çıkacak. Bodrum AK Parti İlçe Başkanı, Bodrum Belediye Başkan adayını henüz açıklamadı. Edinilen bilgiye göre AK Parti Bodrum’u kazanmak için büyük hazırlık yaptığı yönünde. Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Hacı İbrahim Dalda hassas, titiz ve emin bir şekilde seçim sürecini yürütüyor. İlçe Başkanı Dalda, Bodrum’da var olmak amacıyla çıktıkları yolda gizli görüşmeler ve kulisler sonrasında ince eleyip sık dokuyarak Bodrum adayını açıklayacak. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı İbrahim Dalda, geçtiğimiz aylarda belirlenecek adayın tüm Bodrum’un kabul edeceği, liyakatlı bir isim olacağı yönünde açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin Bodrum’da bugüne kadar sessiz bir şekilde ilerleyişi vatandaşlar tarafından da açıklanacak ismi merakla beklemelerine neden oluyor.  Bodrum’un 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde nasıl bir karar vereceği ise oldukça merak söz konusu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Bodrum’a Titizlikle Hazırlanıyor
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!