Tamer Mandalinci, Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Start Verdi

featured

BODRUM HABER-  CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın ve ilçe örgütü B.B. Binnaz Karakaya Spor Salonu’na Hdı Sigorta Kadınlar Hentbol Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Maç Yalıkavakspor-Üsküdar Bld. Spor Kulübü maçının müsabakasına geldiler.

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci seçim sürecinin çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Mandalinci, “Geçen cuma günü genel merkezimizden bir karar tebliğ edildi ve Bodrum Belediye Başkan adayı olarak görevlendirildim. O andan itibaren cumartesi günü memleketimize döndük ve halkımızla kucaklaştık. Şu anda ilçe başkanımızla, ilçe örgütümüzle beraber saha çalışmalarımız devam ediyor. Bugün CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Seçim Koordinasyon Merkezi açılışındaydık ve başkanımıza başarılar diledik. Milas halkı ile beraber olduk. Bodrum’a geldik ve hemen Yokuşbaşı tarafında sanayi gezimizi yaptık. Şimdi Yalıkavakspor’un hentbol müsabakasındayız. Bu akşam Karadenizliler Derneği’nin yemeği var ve oraya katılacağız. Karadenizli hemşerilerimizle birlikte olacağız. Seçime kadar 54-53 günlük süre boyunca Bodrum’un 56 mahallesinde çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren Türkiye’nin en genç belediye başkanı olarak Bodrum Belediye Başkanı olarak görevimize başlayacağız” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tamer Mandalinci, Seçim Çalışmalarına Tam Gaz Start Verdi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!