Dostlar İş Başında Görsün Temizliği

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da  bahçe temizliği yapan çalışanlar çalı çırpı otları dereye atıyor. Bodrum’da bahar temizliği yapan görevlilerin kendi çevrelerini temizleyip çıkanları dereye attıklarını görenler bu nasıl temizlik demekten kendini alamadı.

Görüntüler  Müsgebi Belediye Kafe’ye giden yol üzerinde bir yerden. İddiaya göre, bu sabah saatlerinde personeller tarafından bölgede temizlik yapıldı. Bodrum Sıcak Haber ihbar hattına gönderilen görüntülerde personellerin  biçtikleri ot, çalı ve çırpıları dereye attıkları görülüyor. Geçen haftalarda derelerin, azmakların tıkandığına dair haber yapmıştık. O dönem vatandaşlar tarafından gelen ihbarlara göre derelerde gerek yağmur sularından gerek çalı çırpıların ve çöplerin birikmesi ile ağız kısımlarının tıkandığı yönündeydi. Azmak ve derelerde yaşanan bu sorun çevre tahribatı da yaratıyor. Derelerde biriken balçıklar ve çöpler gerek koku gerekse görüntü olarak kirlilik yaratıyor. Vatandaşlar derelere file gerilmesi gerektiğini ve her ay düzenli olarak temizlenmesi gerektiğini söylese de vatandaşların da bu konuya hassas olmaları gerekiyor.  Dere ve azmaklarda hali hazırda bulunan soruna personeller tarafından da ekstra biçtikleri atıkların atılması sorunu artırıyor. Gerek vatandaşların gerekse çalışan personellerin dere yataklarına bu tip malzemeleri atmamaları gerekiyor. Bodrum genelinde çalışan görevlilerin yaptıkları temizlikte kendi çevrelerini temizlerken çevreyi kirletmeleri karşısında çevre mi temizleniyor çevre mi kirletiliyor belli değil soruları akıllara geliyor. Hayret verici görüntülerde yapılan bu tip vurdumduymazlıklar  sonucunda dere ağızlarında biriken pislikler sebebi ile taşan derelerde yine mağdur olan çevre halkı oluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dostlar İş Başında Görsün Temizliği
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!