Başkan Tamer Mandalinci, Ata’nın Huzurunda

featured

BODRUM HABER – Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Muğla heyeti ile birlikte Anıtkabir’e giderek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 10 CHP’li ilçe belediye başkanı ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk’ün mozolesinin önüne geldi. Mozoleye çelengin bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. 

Başkan Tamer Mandalinci, Anıtkabir ziyaretinin ardından heyet ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısına katılım sağladı. 

“Kronikleşmiş sorunları, çözüme kavuşturmak için hazırız”

CHP Muğla milletvekilleri ile hem Muğla’nın sorunlarını hem de sorunlar için çözüm önerilerini yerinde konuşmak için de Ankara’da bulunduklarını ifade eden Başkan Mandalinci, “Çözümler için fikirler üretmekte ve bu fikirleri de sahada bölgemize uygulamakta asla geri adım atmayacağız. Daima ileri bir şekilde sorunlarımızın üzerine giderek kronikleşmiş bütün sorunları önümüzdeki 5 yılda çözüme kavuşturmak için hem büyükşehir belediyesi olarak hem de ilçe belediye başkanları olarak çok iyi hazırlandık ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi. 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Tamer Mandalinci, Ata’nın Huzurunda

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!