Ev Sahibi Kiracı Kavgasına Bir Yenisi Daha Eklendi

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da ev sahibi kiracı anlaşmazlığına bir yenisi Umurca mahallesinden eklendi. Evi kiralarken pek çok seçenek sunan ev sahibi kiracıları istedikleri artırmayı yapmayınca yaşam alanlarında zorluklar çıkartmaya başladı.

Bodrum Sıcak Haber haber hattına yapılan ve röportaj alınan kiracının iddiaları şu şekilde; Umurça mahallesi Dr. Mümtaz Ataman caddesinde olan bu evi kiralama sebeplerinin en başında kiraladıkları eve ait artezyen olduğunu belirten kiracı Aslı T. Bodrum’da su sorunundan dolayı ev sahibinin artezyenleri olduğunu belirtmesi üzerine burayı kiraladıklarının altını önemle çizdi. Zaman içinde aniden yükselen kiralar sebebi ile çeşitli bahaneler ile kiracılarına zor anlar yaşatan ev sahibi en son artezyenin bulunduğu elektrik panosunu sökerek kiracılarının yeraltı suyundan faydalanmalarının önüne geçmiş. Kiraya verirken konfor alanı olarak gösterdiği Artezyen suyunu kestiği için kiralarken kullanabilirsiniz dediği depoya su gelmediği için kiracılar sudan faydalanamadıklarını belirtiyor.  Pansiyon yapacağım buradan çıkın diyerek bir süre de bu şekilde huzursuzluk verdiği kiracılarını çıkartamayan ev sahibi bahçeyi de kullanabilirsiniz dediği ortak kullanım alanlarını duvar ve çitle çevirerek kiracılarının hem bahçeye hem de artezyen suyunu kullanmalarını engelleyerek vatandaşları mağdur etmiş durumda. Evde kalmaları için 100% zam isteyen ev sahibi ile ilgili hukuki işlemler başlatan mağdur kiracı özellikle sularının kesilmesinden dolayı üzgün olduğunu belirtti. Bazı kiracıların ödemeleri toplu yaptığını belirten Aslı T. ödemeler ile ilgili hiç bir zaman sorun yaşanmadığını da belirtti. Ev sahibinin kendilerini çıkartmak için mahkemeye verdiğini belirten mağdur kiracı bizde bu konular ile ilgili şikayetimizi yapacağız dedi. Konu ile ilgili ev sahibinin de söz hakkının her zaman saklı olduğunu kendisinin de röportaj vermek istemesi halinde beyanına yer vereceğimizi belirtmek isteriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ev Sahibi Kiracı Kavgasına Bir Yenisi Daha Eklendi

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!