1. Haberler
  2. Magazin
  3. Mandarin Oriental 10. Yılını Kylie Minoque ile Kutladı

Mandarin Oriental 10. Yılını Kylie Minoque ile Kutladı

featured

BODRUM HABER  – Bodrum’da geçtiğimiz günlerde Mandarin Oriental Otel’de iş insanı Kaya Sabancı, otelin patronu Vedat Aşçı ile kavga etmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.Mahkemelik olan taraflardan Kaya Sabancı’nın  eşi Aynur Nazire Özderici ile kızı Gizem Sabancı’nın çılgın eğlencesi Mandarin Orintal’de bir konsere damgasını vurdu.  İddiaya göre Kaya Sabancı ve ailesinin 6 yıldır Mandarin Oriental’de yaşadığı ortaya çıkmıştı.

Türkiye gündemine oturan ve günlerce konuşulan  olayın üzerinden geçen sürenin ardından Bodrum Mandarin Oriental’de dikkat çeken bir olay yaşandı.

Otelin 10. kuruluş yıl dönümü için sahneye çıkan sanatçı  Kylie Minoque izlemeye gelen 1000 seçkin isimler arasında Kaya Sabancı’nın eşi Aynur Nazire Özderici ile kızı Gizem Sabancı da vardı.

10. Yıl kutlamalarına katılan ünlüler gecede doyasıya eğlendi.   Sahneye gelen 10. Pastasını Vedat Aşçı tarafından kesildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mandarin Oriental 10. Yılını Kylie Minoque ile Kutladı
Yorum Yap
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

deneme bonusu veren siteler