İL BAŞKANI KORKMAZ.”ALLAH BİZİ NEFESSİZ BIRAKMASIN

featured

BODRUM SICAK HABER – Muğla ve çevresini cehenneme çeviren yangınların söndürülmesinde Muğla İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları, Ocakları ile destansı bir mücadele verdi. İl Başkanı Mehmet Korkmaz, konu ile ilgili
olarak “Yangın söndürme ekiplerimizin yanında yer alarak gereken desteği sağladık. Allah başka yangın göstermesin, bizi nefessiz bırakmasın” dedi.
Muğla’nın birçok yerinde aynı anda başlayan ve büyüyerek devam eden yangınlarda MHP ve tüm teşkilatları yangın söndürme ekipleri ile birlikte olağanüstü bir çalışma sergiledi. MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın açıklamaları da özetle şöyle:
“Önce Allah bizi nefessiz bırakmasın diyorum. Büyük bir felaket yaşadık. MHP İL olarak ilçe teşkilatlarımız ve ocaklarımız ile seferber olduk. Verilen talimatlar doğrultusunda ekiplerin söndürme çalışmamalarında yanlarında yer aldık. Allah bizi başka yangınlardan korusun. Tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor ve böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını diliyorum. Yangınlar süresince ekiplerin yanında yer alan ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan il, ilçe ve ocaklarımızdaki tüm dava arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu ülke ve topraklar bizim. Her şeyi ile korumak ve kollamak durumundayız. Bundan sonra atılacak adımlar çerçevesinde fidan dikimi ve diğer çalışmalarda da talimatlar doğrultusunda Muğla İl Teşkilatı olarak üzerimize düşenleri mutlaka yerine getireceğiz. “

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İL BAŞKANI KORKMAZ.”ALLAH BİZİ NEFESSİZ BIRAKMASIN
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!