Gülşen’in Sahnedeki Kıyafeti Şaşırttı

featured

BODRUM SICAK HABER – Sahnede giydiği açık kıyafetlerle her defasında gündem olan ünlü sanatçı Gülşen, Bodrum‘da sahnede giydiği elbiseyle şaşırttı.
Bodrum‘da bir otelin açılışına katılan ünlü sanatçı Gülşen, söylediği şarkılarla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserlerinde giydiği transparan elbiselerle sık sık magazin gündemine düşen ve ağır eleştirilere maruz kalan Gülşen’in yarı açık elbisesi dikkatleri üzerine topladı. Giydiği sahne kıyafetlerine göre kapalı olan rengarenk elbiseyle sahnenin tozunu attıran Gülşen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sahneye çıktığında Fatih Erkoç’un davetliler arasında olduğunu gören Gülşen, Erkoç’un büyük hayranı olduğunu söyledi. (İHA)

SAHNEDE GİYDİĞİ AÇIK KIYAFETLERLE HER DEFASINDA GÜNDEM OLAN ÜNLÜ SANATÇI GÜLŞEN, BODRUM’DA ÇIKTIĞI SAHNEDE GİYDİĞİ ELBİSEYLE ŞAŞIRTTI (EREN AYHAN – HAMDİ YÖRÜR/MUĞLA-İHA) Sahnede giydiği açık kıyafetlerle her defasında gündem olan ünlü sanatçı Gülşen, Bodrum’da sahnede giydiği elbiseyle şaşırttı.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gülşen’in Sahnedeki Kıyafeti Şaşırttı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!