Güvenliğimiz İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar

featured

BODRUM HABER – Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Sorumluluk bölgesinde 01.04.2022 tarihi ile 01.04.2023 tarihleri arasında Bodrum Emniyet ekiplerince yapılan hassas operasyonlarda binlerce suçlu yakalandı.

Emniyet teşkilatının titiz ve hassas çalışmaları sonucunda farklı suç türlerinden çoğu asayiş olmak üzere  pek çok  kişi yakalandı .  Son zamanlarda yapılan operasyonlarda uzun zamandır hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 32 yıl 74 ay cezası kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yakalandı.  Bir başka operasyonda  Resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve haklarında  22 yıl 25 ay ile 16 yıl 42 ay cezaları olan 2 şahıs Emniyet Ekiplerince yakalandı.  Eşini kasten öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet suçlarından kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilen bir başka suçlu dahil olmak üzere 1 sene içinde toplam 1764 aranan şahıs Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince yakalanarak Bodrum Adliyesine sevk edildi.  Yakalanan 552 şahıs haklarında yapılan adli işlemlerin ardından  tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yine belirtilen  süre içinde farklı tahdit kodlarından İnterpolce kırmızı bültenle aranan 4 şahıs hakkında gerekli idari ve adli işlemler tamamlanarak ilgili kurumlara teslim edildi. Yapılan çalışmalar sayesinde Bodrum’da güveni ve asayişi sağlayan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz demeden halkın huzuru ve güvenliği için yaptıkları çalışmalar ara vermeden devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Güvenliğimiz İçin Gece Gündüz Çalışıyorlar
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!