Bahar Öztan, Kemal Sunal’la Oynadığı Filmdeki Motosiklete 41 yıl Sonra Tekrar Bindi

featured

BODRUM HABER – Yeşilçam’ın komedi filmlerinden olan “Doktor Civanım” filminin başrol oyuncularından olan Yeşilçam’ın gamzeli güzel olarak bilinen Bahar Öztan, Kemal Sunal’la bindiği sepetli motosiklete 41 yıl aradan sonra tekrar görünce duygusal anlar yaşadı.

Kemal Sunal’ın baş rol oynadığı “Doktor Civanım” filminde kullandığı 1971 model sepetli motosiklet, Bodrum’da yaşayan oyuncu Bahar Öztan’la buluştu. 1982 yılında başrollerini Kemal Sunal ve Bahar Öztan’ın paylaştığı “Doktor Civanım” filminde kullanılan sepetli motosikleti Bodrum’a getiren Ali Dingil Bodrum Belediye Meydanı’nda Öztan’a sürpriz yaptı. Orijinal haliyle duran motosikleti gören Öztan duygusal anlar yaşadı. Motosiklete binmesinin ardından o günlere geri döndüğünü söyleyen Öztan’ın sağlık durumunun da iyi olduğu görüldü. Engin Ardan tarafından organize edilen buluşmaya vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Özellikle motosikletin önünde Bahar Öztan’ı görenler bol bol fotoğraf çektirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bahar Öztan, Kemal Sunal’la Oynadığı Filmdeki Motosiklete 41 yıl Sonra Tekrar Bindi
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!