Çırıl Çıplak Soyundu Polise Zorluk Çıkardı

featured

BODRUM HABER – Bodrum’da bir kişi soyunarak intihara kalkıştı.

Bodrumun Gümbet Mahallesi Osman Nuri Bilgin Caddesi üzerinde bir rezidans’ta kalan vatandaş sabaha karşı 3.20 sularında Çırılçıplak soyunarak rezidansın üst katın kenarına çıkarak intihara kalkıştı Otel görevlilerinin ve çevreden geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay üzerine 112 Sağlık ekibi İtfaiye ve polis sevk edildi polisin uzun süre ikna etmeye çalıştığı sırada itfaiye atlama minderi aşağıda hazırda bulundurdu ikna çalışmalarının sırasında kendini birden atlama minderini atladı atladıktan sonra ayağa kalkarak çıplak vaziyette kaçmaya başladı kısa sürede polisler tarafından yakalanan vatandaş. üstünü giydirildikten sonra polise direndi ve zorluk çıkardı .
Polise zorluk çıkarmaya devam eden şahsa polis ters kelepçe takmak zorunda kaldı zorlukla ambulansa bindirilen şahıs kontrollü yapılmak için hastaneye gönderildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Çırıl Çıplak Soyundu Polise Zorluk Çıkardı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!