Balık Burcunda Dolunay Genel Yorum

featured

Balık Burcunda Dolunay Genel Yorum:

10 Eylül 12.59 da gerçekleşecek, etkisi ay sonuna kadar devam edecek dolunay ile birlikte Merkürün Terazi burcundaki geri hareketine geçmesi ile yeni bir döngüye geçiş yapıyoruz. Yardımsever olacağımız daha çok merhametli olduğumuz bir sürece geçişle birlikte maneviyatımızın da artmasına sebep olacaktır. Balık burcundaki dolunay, şifalanma, affedicilikle bağlantılı olduğu gibi, çok fazla hayal kurmak, önümüzü görememek, belirsizlik zararlı tarafları. Duygusal hayatımızı etkileyeceği bir dolunay sinir sistemi ve zihinsel problemlere dikkat etmemiz gereken bir süreç. Sakarlıklar ve kazalara dikkat. Aşırı yağışlar, sel baskınlarına sebep verebilir. Gizli saklı olayların ortaya çıkmasına neden olabilecek bir dolunay. Aynı zamanda Uranüs’ün olumlu açısı beklenmedik olumlu sürpriz gelişmelere neden olacaktır. Balık Burcu Dolunayı etkisi, Türkiye açısından çok önemli. Hükümetin alacağı yeni kararlar, siyasi gerilimler, askeri hareketlenmeler, yer sarsıntıları, aşırı yağışlar ve sel baskınlarına neden olabilir. Dünya geneli, ekonominin ön planda olacağı bir süreç. Ve zor bir döneme geçişi gösteriyor. Petrol ve gazlar ile ilgili gelişmeler söz konusu.

Koç Burcu:

Yakın çevreye daha sakin ve uyumlu davranmanız sizin savaşı kazanmanıza sebep olacaktır. Aksi takdirde kavga ve çatışmalara girerseniz kaybedersiniz. Kariyer hayatınız ile ilgili, çevrenizdeki insanların sizinle ilgili sakladığı gizli saklı olayların ortaya çıkması söz konusu. Burada öfkenize hakim olmanız size başarı getirecektir. Ekonomik olarak beklenmeyen yerden sürpriz kazançlar söz konusu.

Boğa Burcu:

Sosyal çevrenize daha mantık çerçevesinde davranmanız, duygusallıktan uzak durmanız sizi iyi yöne getirecektir. Sakin ve mantıklı olmak size daha çok fayda getirecektir. Riskli harcamalardan uzak durmanızda fayda var. Bol bol dua yada meditasyon yapmak size çok iyi gelecektir.

İkizler Burcu:

Kariyer ve aile ile ilgili konularda yoğunlaşacağınız bir süreç. Bu yoğunluk sizi yorabilir. Sinir ve öfke patlamalarına neden olabilir. Sakin ve akışta kalmanızda fayda var. Kariyer hayatınızda olumlu güzel sürprizli gelişmeler söz konusu. Şanslı bir süreç.

Yengeç Burcu:

Seyahat ve eğitim ile ilgili önemli gelişmelerin olacağı bir süreç. Hukuki alanda problemleriniz var ise olumlu sonuçlar vereceği bir dönem. Bu dolunayda yardımsever ve fedakar olmanız size daha olumlu sonuçlar getirecektir.

Aslan Burcu:

Para konuları ile ilgili alacak ve verecek ile ilgili gelişmeler söz konusu.  Arkadaş çevresi ile ilgili sakin ve olumlu davranmanız sizi daha iyi yöne sürükleyecektir. Riskli harcamalara dikkat etmeniz gereken bir dönem. Gizli düşmanların ortaya çıkacağı bir süreç. Burada sakin olmanızda fayda var. Yurtdışı bağlantılı da olumlu güzel gelişmeler söz konusu. Babacan insanlardan destek ve yardım görülüyor.

Başak Burcu:

İkili ilişkiler (evlilik, aşk, ortaklık) ilgili gelişmeler söz konusu. Bir takım anlaşmazsızlıklar görülüyor. Sakin ve mantıklı davranmakta fayda var. Kendi kabuğunuza çekilip, dinlenerek ve düşünerek kararlar alın. Ani, aceleci kararlardan uzak durun.

Terazi Burcu:

İş hayatınızdaki yoğunluk, zorlanmanıza sebebiyet verebilir. Ufacık da olsa dinmeye çalışmanızda fayda var. Sağlığınıza son derece dikkat etmeniz gereken bir süreç. Bağışıklığınızı güçlendirin.

Akrep Burcu:

Parasal konularda riskli harcamalarda temkinli olmanızda fayda var.  Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Çocuklar ile ilgili gelişmeler, ve mücadeleler söz konusu. Agresif olmaktan uzak durun. Daha sakin ve yapıcı olun.

Yay Burcu:

Aile büyükleri ile ilgili bir takım zorlanmalar söz konusu. Sağlıkları ile ilgili olabilir. Ekonomik problemler ile ilgili olabilir. Bu süreç sizi yoracaktır. Fakat geçicidir, düzelecektir.  Ev alım satım, araba alım satım yada taşınma gibi gelişmeler söz konusu.

Oğlak Burcu:

Çok yoğun çalışacağınız bir dönem. Sinirsel olarak gergin olabilirsiniz. Kendinizi yapabildiğiniz kadar dinlendirin. Dua ve meditasyon çalışmaları yapın. Ruhunuza ve bedeninize iyi gelecektir. İş arkadaş çevresi ile ilgili, zorlu ve gergin bir süreci gösteriyor. Sakin ve yapıcı olmakta fayda var.

Kova Burcu:

Ekonomik olarak kazançlar söz konusu. Fakat harcamalara dikkat etmelerinde fayda var. Sağlıkları ile ilgili dikkatli ve temkinli olmaları ve bol bol dinlenmeleri iyi olacaktır. Bağışıklık sistemini güçlendirin.

Balık Burcu:

Sağlıklarına dikkat etmeler son derece çok önemli. Bağışıklık sistemlerini güçlendirmeleri gerekiyor. Kalabalık ortamlardan uzak durmaları iyi olacaktır. Aile içi bir takım çatışmalar ve gerginlikler söz konusu. Sakin olmak ve yapıcı olmak kendi de dahil olmak üzere, ailede herkese huzur ve şifa sağlayacaktır.

 

Bereket için sitrin taşı, pirit taşı ve yeşim taşını birlikte taşıyabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Balık Burcunda Dolunay Genel Yorum
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!