Ekim Ayı Burç Yorumları

featured

Genel Yorum:

Sağlık sorunlarının yoğunlaşacağı özellikle kafa ve gözler ile ilgili problemlerin olacağı bir süreci gösteriyor. İkili ilişkilerde öfke kontrolüne dikkat etmeniz gereken sorgulayacağınız ve kesin kararlar alacağınız bir ay. Gizli saklı ne varsa ortaya çıkacağı bir süreç. Dünya genelinde kadınlar ile ilgili olumsuz gelişmeler ile birlikte protestoların büyüyeceğini gösteriyor. Özgürlük isteğinin yoğunlaşması ile Dünya genelinde hareketlenmeler, isyanlar, protestoların artışı görülüyor. Askeri hareketlenmeler Dünya liderlerinin daha çok savaşçı tavırlı gerilimli eylemleri söz konusu. Suikastlar, hapishanelerde gerilimler söz konusu. Doğa felaketler, sel ani hava değişimleri görülüyor. 25 Ekim’den itibaren, dünya genelindeki birçok büyük firmaların batışı söz konusu. Özellikle de finans ile ilgilenen firmalar.

Koç Burcu:

Yanlış anlaşılmalara temkinli ve dikkatli olmanız gerekiyor. İkili ilişkilerde bir takım zorlanmalar gerilimler görülüyor. Ve aynı zamanda düşmanlıklara da dikkat etmeniz gereken bir dönem. Ekim ayının 15’inden itibaren, endişe kaygı ve korkularınızdan kurtulacağınız bir rahatlama dönemi içerisine giriyorsunuz. Ayın ilk 15 günü sakin, kendini sevmek ve kendini değerli görmek etrafınızdakilere daha ılımlı davranmak iyi gelecektir. 25 Ekim’den itibaren, hayatınızda bir dönemim kapanışı yeni bir dönemin başlangıcı görülüyor. İmaj değişimi, estetik operasyonlar, güzellik bakım ve spor başlamak gibi önemli değişimlerde yer alıyor.

Boğa Burcu:

Ayın ilk yarısı sizi kendi kabuğunuza çekilip şuan ve geleceğiniz ile ilgili neredeyim ve nerede olacağım gibi düşüncelere sevk edebilir. Kuşkucu ve şüpheci olmanız size olumsuzluklar getirebilir. Sakin olmaya özen göstermeniz gereken bir süreç. Sizi yoran ve gerginleştiren bir enerji söz konusu. Gizli saklı olayların ortaya çıkacağı burada emin olmadan radikal adımlar atmamanız gerekiyor. Riskli maddi harcamalarda temkinli olmanız sizin için iyi olacaktır. Ayın 15’inden sonraki 2. Yarıdan itibaren maddi konularda rahatlamalar söz konusu.

İkizler Burcu:

Sakinlikten uzaklaşıp sosyalleşmek isteyeceğiniz bir süreç.  Arkadaş çevresi içerisine girmek, yeni insanlar ile tanışmak size iyi gelecektir. Yalnız ikizler için yeni aşklar yeni birliktelikler söz konusu. İş ve kariyer hayatınız ile ilgili güzel gelişmelerin olacağı bir süreç. Bu ay dikkat etmeniz gereken en önemli konu sağlığınız.

Yengeç Burcu:

Kariyer hayatınız ile ilgili yeni gelişmeler ve fırsatlar söz konusu. Maddi konularda rahatlama sizi mutlu edecektir. İkili ilişkilerde daha gerçekçi ve net olmanız ve mantıklı adımlar atmanız sizi çok olumlu sonuçlara götürecektir.

Aslan Burcu:

Yurtdışı gelişmeler ile ilgili önemli ve olumlu fırsatların beklediği bir ay. Kariyer hayatınız ile ilgili güzel haberlerin yeni fırsatların oluşacağı bir dönem.  Yeni eğitimlere de katılacağınız bir süreç. Bu ay sizin de sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda sakin olmanız ilişkiye huzur ve mutluluk getirecektir.

Başak Burcu:

Ödemeler ile ilgili zorlayıcı gelişmeler çözülmeye gidecek ve sizi mutlu edecektir. İkili ilişkilerde radikal kararlar almanız söz konusu. Bu ay yapmanız gereken en önemli şey sakin ve akışta kalın. Plan yapmaktan uzak durun. Yapabiliyorsanız tatil yapın, yada kendinizi dinlendirecek zaman ayırın.

Terazi Burcu:

Bu ay aşk hayatınızda net kararlar alacağınız bir süreç. Ortaklı işlerde daha temkinli olmanızda fayda var. Maddi anlamda güçlenme ve rahatlamaya gireceğiniz bir süreç. Estetik operasyonlar, güzellik bakım gibi girişimler olumlu sonuçlanıyor. Kendinizi  daha mutlu hissetmenize neden olacaktır.

Akrep Burcu:

Sağlığınız ile ilgili dikkatli ve temkinli olmanızda fayda var. Kariyer hayatınız ile ilgili olumlu güzel yükselmeler ve fırsatlar sizin ile olacaktır. Ekonomik konuda rahatlamalar söz konusu.  25 Ekimden itibaren hayatınızın değiştiği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Küllerinizden yeniden doğacağınız bir süreç. Krizleri fırsata dönüştüreceksiniz.

Yay Burcu:

Aşk hayatınızda sürpriz olumlu gelişmeler. Yeni birliktelik, yeni aşk getireceği bir ay sizi bekliyor. Özgüveninizde olumlu güzel gelişmeler söz konusu. Problemlerden kaçmamanız ve çözmeniz gereken bir süreç. Düşmanlara dikkat.

Oğlak Burcu:
Hayatınızda olumsuz gelişmeler yaşadığınız olayla ile ilgili rahatlayacağınız bir sürece adım atıyorsunuz. Maddi konular ile ilgili refaha kavuşacağınız daha rahat edeceğiniz bir dönem. Ev değişikliği, iş değişikliği yada şehir değişikliği gibi sonucu olumlu olacak değişimler söz konusu.

Kova Burcu:

Hayatınızda sizi zorlayan problemler oluşturan, gelişmenizi engelleyen, ilerlemenizi engelleyen insanlardan uzaklaşacağınız bir süreç. Ev yada şehir değişimi yapabilirsiniz. Kariyer hayatınız ile ilgili olumlu güzel gelişmeler ve yükselmeler söz konusu. Kendinizden emin olduğunuz emin adımlar atacağınız bir süreç.

Balık Burcu:

Maddi konulardaki sorunları çözümleyeceğiniz bir dönem siz rahatlatacaktır. İkili ilişkilerdeki problemler gün yüzüne çıkması ile rahatlamanız görülüyor. Kendinizden daha net daha emin kararlar alacağınız, adımlar atacağınız bir süreç. Size olumsuz gelen insanları hayatınızdan uzaklaştıracaksınız.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ekim Ayı Burç Yorumları
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bodrum Sıcak Haber - Bodrum Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!